Home > Bestanden > NPSWF32_FlashUtil.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NPSWF32_FlashUtil fout

Het echte NPSWF32_FlashUtil.exe bestand is een software component van Adobe Flash Player door Adobe Systems.

NPSWF32_FlashUtil is een afkorting voor Adobe Network Protocol Shockwave Flash 32-bit and Flash Player Utility

NPSWF32_FlashUtil.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NPSWF32_FlashUtil.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NPSWF32_FlashUtil.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Adobe Flash Player Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NPSWF32_FlashUtil.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NPSWF32_FlashUtil.exe bestandsinfo

Het proces Adobe Flash Player Helper (versie 9.0 r124, 10.0 r32, 10.0 r12, 9.0 r28, 10.0 r42, 10.0 r45) hoort bij de software Flash Player Helper of Adobe Flash Player Plugin of Adobe Flash Player (versie 11 ActiveX) van Adobe Systems (www.adobe.com)..

Omschrijving: Windows heeft NPSWF32_FlashUtil.exe niet nodig. NPSWF32_FlashUtil.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 257,440 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 218,496 bytes, 235,936 bytes of 256,280 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/npswf32_flashutil.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows kernbestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: RunOnce, DEFAULT\Runonce). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

Als NPSWF32_FlashUtil.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk. Bestandsformaat is 218,496 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 190,072 bytes. NPSWF32_FlashUtil.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand NPSWF32_FlashUtil.exe is geen Windows systeembestand.
Als er problemen zijn met NPSWF32_FlashUtil.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Opera).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NPSWF32_FlashUtil.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NPSWF32_FlashUtil.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over NPSWF32_FlashUtil.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met NPSWF32_FlashUtil op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met NPSWF32_FlashUtil te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het NPSWF32_FlashUtil.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

NPSWF32_FlashUtil scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.