Home > Bestanden > nvraidservice.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nvraidservice fout

Nvraidservice.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nvraidservice.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nvraidservice.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA RAID Service English language. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nvraidservice.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nvraidservice.exe bestandsinfo

Het proces NVIDIA RAID Service English language of Raid Service U.S. English Resources of NVIDIA RAID Service Dutch language hoort bij de software NVIDIA NVRAID of NVIDIA Display Control Panel of NVIDIA MediaShield van NVIDIA (www.nvidia.com)..

Omschrijving: nvraidservice.exe is onderdeel van de drivers die geleverd worden door moederborden die de nVidia chipset of de nVidia NVRaid software gebruiken. Dit proces ondersteunt het gebruik van RAID technologie voor harde schijf toegang. Dit is een harde schijf utility die toegang van meerdere harde schijven of meerdere gebieden van een harde schijf toestaat, waardoor een parallelle informatie serie ontstaat voor betere betrouwbaarheid en prestatie.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nvraidservice.exe niet nodig. Bestand nvraidservice.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 83,968 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 84,480 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nvraidservice.exe.html 
Bestand nvraidservice.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma is niet zichtbaar. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Als nvraidservice.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 291,944 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 163,944 bytes. Programma is niet zichtbaar. Bestand nvraidservice.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Bestand nvraidservice.exe is geen Windows kernbestand.
U kunt het programma NVIDIA MediaShield of NVIDIA Display Control Panel verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op NVIDIA MediaShield of NVIDIA Display Control Panel in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nvraidservice.exe. Controleer daarom het nvraidservice.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
64 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nvraidservice.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nvraidservice op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met nvraidservice te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het nvraidservice.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

nvraidservice scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.