Home > Bestanden > nvsvc32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nvsvc32 fout

Het echte nvsvc32.exe bestand is een software component van Nvidia Control Panel door Nvidia.

NvSvc32 is een afkorting voor Nvidia Driver Helper Service (32-bit)

Nvsvc32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nvsvc32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nvsvc32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NVIDIA Stuurprogramma Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nvsvc32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nvsvc32.exe bestandsinfo

Het proces NVIDIA Driver Helper Service (versie 169.21, 93.71, 191.07, 186.18, 175.19, 190.62, 185.85, 178.24, 94.24, 175.16, 162.18, 45.23, 190.38, 169.06, ...) of NVIDIA Display Driver Service of KJsh hoort bij de software NVIDIA Driver Helper Service of NVIDIA Display Driver Service of HQruQn7GE van NVIDIA (www.nvidia.com) of IkOscQpO..

Omschrijving: De NVIDIA Driver Helper dienst is geïnstalleerd als een service onder de nieuwere versie van Windows als onderdeel van het driver pakket voor veel nieuwere Nvidia videokaarten. Het is niet de werkelijke driver en kan dus worden beëindigd, maar dit kan leiden tot het niet meer functioneren of onjuist functioneren van bepaalde driver programma gerelateerde functies.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nvsvc32.exe niet nodig. Bestand nvsvc32.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 155,716 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 168,004 bytes en nog 54 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/nvsvc32.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand nvsvc32.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

  • Als nvsvc32.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 74,240 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 92,160 bytes of 94,208 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Nvsvc32.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als nvsvc32.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 31,748 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeembestand. Nvsvc32.exe kan toezicht houden op toepassingen.
  • Als nvsvc32.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 86,016 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 61,440 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nvsvc32.exe. Controleer daarom het nvsvc32.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
168 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nvsvc32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met nvsvc32 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met nvsvc32 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het nvsvc32.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

nvsvc32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.