Home > Bestanden > NWDLS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus NWDLS te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen NWDLS.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de NWDLS.exe worm

Hints om NWDLS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NWDLS.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NWDLS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NWDLS.exe bestandsinfo

Het proces NWDLS.exe hoort bij de software Netgear Wireless Domain Login Service van onbekend..

Omschrijving: NWDLS.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. NWDLS.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nwdls.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. NWDLS.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het NWDLS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NWDLS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NWDLS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.