Home > Bestanden > olhrwef.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus olhrwef te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen olhrwef.exe als malware, bijv. Kaspersky herkent het als Trojan.Win32.Inject.abkr of Packed.Win32.Krap.g, en Microsoft herkent het als Worm:Win32/Taterf.B.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de olhrwef.exe worm

Hints om olhrwef.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update olhrwef.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat olhrwef.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Olhrwef.exe bestandsinfo

Het proces olhrwef.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: olhrwef.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Olhrwef.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 106,199 bytes (13% van alle voorkomende bestanden), 105,854 bytes en nog 11 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/olhrwef.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Olhrwef.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk.

Als olhrwef.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 107,217 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 111,475 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Controleer het olhrwef.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over olhrwef.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met olhrwef op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende olhrwef proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de olhrwef.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

olhrwef scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.