Home > Bestanden > pccguide.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pccguide fout

Pccguide.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pccguide.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pccguide.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PCCGuide. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pccguide.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pccguide.exe bestandsinfo

Het proces PCCGuide hoort bij de software Trend Micro Internet Security van Trend Micro (www.trendmicro.com)..

Omschrijving: Windows heeft pccguide.exe niet nodig. Pccguide.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - typically C:\Program Files\Trend Micro\Internet Security 2005\ of C:\Program Files\Trend Micro\PC-cillin 2002\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 823,362 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 3,429,904 bytes, 966,718 bytes, 897,086 bytes of 1,807,960 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pccguide.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Pccguide.exe kan onthoud inputs en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pccguide.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het pccguide.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pccguide.exe, deel je kennis dan en help anderen.

pccguide scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.