Home > Bestanden > PDFSaver.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een PDFSaver fout

Het echte PDFSaver.exe bestand is een software component van PDF-XChange door Tracker Software Products.

PDFSaver is een afkorting voor PDF-XChange Drivers Helper Saver

PDFSaver.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of PDFSaver.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om PDFSaver.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PDF-XChange Drivers Helper. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat PDFSaver.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

PDFSaver.exe bestandsinfo

Het proces PDF-XChange Drivers Helper hoort bij de software PDF-XChange (versie 2.5 Driver Install) van Tracker Software Products (www.tracker-software.com)..

Omschrijving: Windows heeft PDFSaver.exe niet nodig. PDFSaver.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 49,152 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/pdfsaver.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Als PDFSaver.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk. Bestandsformaat is 61,440 bytes. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Programma is niet zichtbaar. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders, Run). Het bestand is geen Windows kernbestand.
De software ontwikkelaar Docu-track biedt directe ondersteuning (www.docu-track.com/support.htm). In het geval van problemen met PDFSaver.exe, kunt u het gehele programma PDF-XChange 2.5 Driver Install verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als PDFSaver.exe. Controleer daarom het PDFSaver.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over PDFSaver.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met PDFSaver op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met PDFSaver te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het PDFSaver.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

PDFSaver scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.