Home > Bestanden > Pen_Tablet.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Pen_Tablet fout

Pen_Tablet.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Pen_Tablet.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Pen_Tablet.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Tablet Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Pen_Tablet.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pen_Tablet.exe bestandsinfo

Het proces Tablet Service for consumer driver of oyixjeduh hoort bij de software Wacom Technology, Corp. Tablet Service of qxgcwvnfg van Wacom Technology (www.wacom.com) of tlbjsrz..

Omschrijving: Windows heeft Pen_Tablet.exe niet nodig. Bestand Pen_Tablet.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 6,583,160 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 9,860,888 bytes, 6,076,272 bytes, 8,544,128 bytes of 7,329,648 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/pen_tablet.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Bestand Pen_Tablet.exe is geen Windows systeembestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Pen_Tablet.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk.

  • Als Pen_Tablet.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 24% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,032,360 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 2,749,736 bytes, 1,373,480 bytes, 1,369,384 bytes of 4,497,704 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeembestand. Pen_Tablet.exe kan zichzelf verbergen, toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
  • Als Pen_Tablet.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 864,256 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Pen_Tablet.exe is geen Windows systeembestand. Pen_Tablet.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Pen_Tablet.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Pen_Tablet.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Pen_Tablet.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Pen_Tablet op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Pen_Tablet te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Pen_Tablet.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Pen_Tablet scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.