Home > Bestanden > penusa.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus penusa te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen penusa.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de penusa.dll worm

Hints om penusa.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Tablet PC Component. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat penusa.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Penusa.dll bestandsinfo

Het proces Microsoft Tablet PC Component of Microsoft USA Handwriting Input UI of Microsoft Office Professional Edition (versie 2003) hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Microsoft® Handwriting Input UI of Microsoft Office Professional Edition of Microsoft Office XP Professional with of Microsoft Office Professional of Microsoft Office Standard Edition (versie 2003) of Microsoft Office XP Professional van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: penusa.dll is onderdeel van de Microsoft Handschriftherkenning software. Via dit programma wordt wat u schrijft met een computer pen vertaald in getypte tekst op het scherm. Als u dit programma niet gebruikt kan dit zonder problemen gestopt worden.

Gedetailleerde Analyse: penusa.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Penusa.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - generally C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Ink\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,536 bytes (58% van alle voorkomende bestanden) of 372,802 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/penusa.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Penusa.dll is geen Windows kernbestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Penusa.dll kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het penusa.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over penusa.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met penusa op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende penusa proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de penusa.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

penusa scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.