Home > Bestanden > proxycheck.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een proxycheck fout

Proxycheck.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of proxycheck.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om proxycheck.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update proxycheck. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat proxycheck.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Proxycheck.exe bestandsinfo

Het proces proxycheck of AnonymizerGadget hoort bij de software AnonymizerGadget (versie 4) van of Investservis JSC..

Omschrijving: Windows heeft proxycheck.exe niet nodig. Proxycheck.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 3,761,800 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 2,479,752 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/proxycheck.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand proxycheck.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Proxycheck.exe kan andere programma's manipuleren en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Als proxycheck.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,019,432 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 3,761,800 bytes en nog 5 varianten. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma is niet zichtbaar. Het is digitaal gesigneerd. Proxycheck.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren.
Het programma AnonymizerGadget of AnonymizerGadget version 4 kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Als proxycheck.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,092,680 bytes. Proxycheck.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het proces is niet zichtbaar.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als proxycheck.exe. Controleer daarom het proxycheck.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als proxycheck de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over proxycheck.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met proxycheck op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met proxycheck te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het proxycheck.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

proxycheck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.