Home > Bestanden > pxbho.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een pxbho fout

Pxbho.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of pxbho.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om pxbho.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Prevx Malicious URL Detector. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat pxbho.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Pxbho.dll bestandsinfo

Het proces Prevx Malicious URL Detector hoort bij de software Prevx Malicious URL Detector of Prevx1 of Prevx 2.0 Agent of Prevx van Prevx (www.prevx.com)..

Omschrijving: pxbho.dll is onderdeel van antispyware software die is geïnstalleerd op je computer. Dit programma wordt gestart zodra je de webbrowser opent en beschermt je tegen websites die virussen en trojans op je computer proberen te plaatsen. Dit programma is een essentieel onderdeel van de software die je computer beschermt tegen spywaren en mag niet worden verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft pxbho.dll niet nodig. Pxbho.dll bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 90,112 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/pxbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 55EA1964-F5E4-4D6A-B9B2-125B37655FCB. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Bestand pxbho.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als pxbho.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het pxbho.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over pxbho.dll, deel je kennis dan en help anderen.

pxbho scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.