Home > Bestanden > RAVCpl64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RAVCpl64 fout

Het echte RAVCpl64.exe bestand is een software component van Realtek High Definition Audio Driver door .

RAVCPl64 is een afkorting voor Realtek Audio Volume Control Panel (64-bit)

RAVCpl64.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RAVCpl64.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RAVCpl64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Realtek HD Audio Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RAVCpl64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RAVCpl64.exe bestandsinfo

Het proces Realtek HD Audio Manager of HD Audio Control Panel of Realtek HD Audio configuratie hoort bij de software Realtek High Definition Audio Driver of HD Audio Control Panel of Realtek HD Audio Manager of Realtek HDMI Audio Driver for ATI van Realtek Semiconductor (www.realtek.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft RAVCpl64.exe niet nodig. Bestand RAVCpl64.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 13,179,660 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 10,920,552 bytes en nog 38 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/ravcpl64.exe.html 
RAVCpl64.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing is niet zichtbaar. RAVCpl64.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Als RAVCpl64.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,495,264 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 6,431,232 bytes, 6,296,064 bytes, 6,150,656 bytes of 6,452,256 bytes. Bestand RAVCpl64.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. RAVCpl64.exe kan inputs onthouden.

Als RAVCpl64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 13,179,660 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. RAVCpl64.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: User Shell Folders, TaskScheduler). RAVCpl64.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RAVCpl64.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RAVCpl64.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over RAVCpl64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met RAVCpl64 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met RAVCpl64 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het RAVCpl64.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

RAVCpl64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.