Home > Bestanden > Reboot.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Reboot fout

Reboot.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Reboot.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Reboot.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Reboot Setup. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Reboot.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Reboot.exe bestandsinfo

Het proces Reboot Setup hoort bij de software Win32 Setup-Execute van Elitegroup Computer Systems..

Omschrijving: Windows heeft Reboot.exe niet nodig. Reboot.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 334,336 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 409,088 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/reboot.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Reboot.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als Reboot.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 409,600 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 409,088 bytes. Het programma heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Bestand Reboot.exe is geen Windows systeembestand. Reboot.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Reboot.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Reboot.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Reboot.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Reboot scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.