Home > Bestanden > RegSrvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een RegSrvc fout

Het echte RegSrvc.exe bestand is een software component van Registry Service Module door Intel.

RegSrvc is een afkorting voor Registry Service Module

RegSrvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of RegSrvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om RegSrvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Intel PROSet/Wireless Registry Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat RegSrvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

RegSrvc.exe bestandsinfo

Het proces Intel® PROSet/Wireless Registry Service of RegSrvc Module hoort bij de software RegSrvc Module of Intel® PROSet/Wireless Registry Service of Intel Corporation - Mobile Wireless Group of Intel® PROSet/Wireless of mCorev32.ism_new of Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of Intel® PROSet/Wireless WiFi of support.intel.com/support/index.htm of Intel® PROSet of Intel® Sebring API van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: De Intel Register Service is samen met de besturingsprogramma's voor verscheidene Intel-netwerkkaarten geïnstalleerd. Het is een onderdeel van het ProSET hulpprogramma, dat gebruikt wordt voor het beheren van netwerken Intel-chips, en zoals de naam suggereert, verantwoordelijk is voor de nodige wijzigingen in het Windows-register ter ondersteuning van deze apparaten als besturingsprogramma's worden geïnstalleerd, verwijderd of gewijzigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft RegSrvc.exe niet nodig. Bestand RegSrvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\WINDOWS\System32\ of C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 327,680 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 217,164 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/regsrvc.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand RegSrvc.exe is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. RegSrvc.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk.

Als RegSrvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 122,880 bytes (90% van alle voorkomende bestanden) of 122,950 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. RegSrvc.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. RegSrvc.exe kan inputs onthouden.

Als RegSrvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk. Bestandsformaat is 473,360 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 466,944 bytes en nog 11 varianten. Het programma is niet zichtbaar. Bestand RegSrvc.exe is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. RegSrvc.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als RegSrvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het RegSrvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
79 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over RegSrvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met RegSrvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met RegSrvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het RegSrvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

RegSrvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.