Home > Bestanden > run.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een run fout

Het echte run.exe bestand is een software component van Screen Shot Deluxe door .

Run is een afkorting voor Run Screen Shot Deluxe

Run.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of run.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om run.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update tiser. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat run.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Run.exe bestandsinfo

Het proces tiser of Smart DualBIOS Program of accept_cert of AdobeUpdater hoort bij de software tiser of Smart DualBIOS Program of accept_cert van Giga-Byte Technology (www.gigabyte.com)..

Omschrijving: Windows heeft run.exe niet nodig. Bestand run.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 14,848 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 207,400 bytes of 8,192 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/run.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand run.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Run.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

 • Als run.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,192 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,536 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het is geen Windows systeembestand. run.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
 • Als run.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 81,920 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Bestand run.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand run.exe is geen Windows systeembestand.
 • Als run.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 92% gevaarlijk. Bestandsformaat is 25,088 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 31,744 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als run.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het run.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als tiser de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
 1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
 2. Klik op Internet options.
 3. Klik op de Advanced tabtoets.
 4. Klik op de Reset... knop.
 5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over run.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met run op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met run te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het run.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

run scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.