Home > Bestanden > runner.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een runner fout

Het echte runner.exe bestand is een software component van Idle Crawler door .

Runner is een afkorting voor Runner launcher

Runner.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of runner.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om runner.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WebStroller runner module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat runner.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Runner.exe bestandsinfo

Het proces WebStroller runner module of MasterAgent hoort bij de software Idle Crawler of OverLook of Web Stroller of MasterAgent of The Kinemorphic (versie 3D Screen Saver) van EUROHAUTE LTD of KORSTON UNITED LP of OVERTON GLOBAL LLP of GREYSTONE VENTURES LP of MILE 27 LTD of WebStroller inc..

Omschrijving: Windows heeft runner.exe niet nodig. Bestand runner.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 392,768 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 392,240 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/runner.exe.html 
Runner.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing is niet zichtbaar. Er is geen omschrijving van het programma. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Runner.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Als runner.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk. Bestandsformaat is 93,696 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 392,768 bytes, 45,056 bytes of 394,840 bytes. Runner.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Runner.exe kan toezicht houden op toepassingen.
De ontwikkelaar Idlecrawler biedt ondersteuning voor assistentie, en een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenIdle Crawler of GC).

Als runner.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 42,496 bytes. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen bestandsinformatie.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als runner.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het runner.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als WebStroller runner module de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over runner.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met runner op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met runner te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het runner.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

runner scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.