Home > Bestanden > S24EvMon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een S24EvMon fout

S24EvMon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of S24EvMon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om S24EvMon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Event Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat S24EvMon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

S24EvMon.exe bestandsinfo

Het proces Event Monitor - Supports driver extensions to NIC Driver for wireless adapters of Wireless Management Service of Intel® Wireless Management Service of Spectrum24 Event Monitor

hoort bij de software Mobile Unit Support Service of Intel® PROSet/Wireless Service of support.intel.com/support/index.htm of Intel® PROSet/Wireless WiFi Software of Intel® Network Connections of Intel® PROSet/Wireless of Intel® PROSet/Wireless WiFi of Intel® PROSet/Wireless WiFi Service

van Intel (www.intel.com) of Symbol Technologies (www.symbol.com)..

Omschrijving: Dit proces is bedoeld voor computers met twee Intel-chipset gebaseerde netwerken kaarten of functies (die meer voorkomen dan u zou vermoeden - denk aan een notebook met een Ethernet-poort en een draadloze LAN-chip). Het maakt het mogelijk de twee draadloze netwerkadapters te overbruggen zodat beiden tegelijkertijd gebruikt kunnen worden, en met name zodat u traffic van de ene kaart naar de andere kan verplaatsen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft S24EvMon.exe niet nodig. Bestand S24EvMon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\WINDOWS\System32\ of C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\). Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 540,745 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 360,521 bytes en nog 17 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/s24evmon.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand S24EvMon.exe is geen Windows systeembestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. S24EvMon.exe kan inputs onthouden en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Als S24EvMon.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,363 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 303,171 bytes en nog 4 varianten. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. S24EvMon.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. S24EvMon.exe kan zichzelf verbergen en inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als S24EvMon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het S24EvMon.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
103 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over S24EvMon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met S24EvMon op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met S24EvMon te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het S24EvMon.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

S24EvMon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.