Home > Bestanden > SBAMSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SBAMSvc fout

SBAMSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SBAMSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SBAMSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Sunbelt Software Anti Malware Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SBAMSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SBAMSvc.exe bestandsinfo

Het proces Sunbelt Software Anti Malware Service of GFI Software Anti Malware Service of Anti Malware Service hoort bij de software Sunbelt AntiMalware Common SDK Merge Module of GFI AntiMalware Common SDK Merge Module of VIPRE Internet Security of VIPRE Antivirus of VIPRE Business Agent of Spyware Striker Pro Anti-Malware van Sunbelt Software (www.sunbelt-software.com) of GFI Software (www.gfi.com) of ThreatTrack Security..

Omschrijving: Windows heeft SBAMSvc.exe niet nodig. Bestand SBAMSvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 3,677,000 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 3,289,032 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sbamsvc.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeembestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het is een bestand met Verisign signatuur. SBAMSvc.exe kan toezicht houden op toepassingen en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Als SBAMSvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 886,056 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 849,192 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows kernbestand. SBAMSvc.exe kan verbind met Internet en toezicht houden op toepassingen.
De software ontwikkelaar Avanquest biedt directe ondersteuning (www.avanquest.com/USA/aq-you/support/index.html). In het geval van problemen met SBAMSvc.exe, kunt u het gehele programma SystemSuite 11 Professional of Anti-Spyware verwijderen in het Windows Configuratiescherm, of kijken of er een nieuwere versie beschikbaar is.

Als SBAMSvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,937,472 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is digitaal gesigneerd. Bestand SBAMSvc.exe is geen Windows kernbestand. SBAMSvc.exe kan toezicht houden op toepassingen.
Als u problemen heeft met SBAMSvc.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.ThreatTrackSecurity.com, om ondersteuning vragen, of VIPRE Internet Security verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SBAMSvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SBAMSvc.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over SBAMSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SBAMSvc op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SBAMSvc te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SBAMSvc.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SBAMSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.