Home > Bestanden > Scheduler.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Scheduler fout

Scheduler.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Scheduler.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Scheduler.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Norman Scheduler Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Scheduler.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scheduler.exe bestandsinfo

Het proces Norman Scheduler Service (versie (x86)) of Scheduler (bPc) of (Rhinoback Secure Online Backup Manager) Scheduler (versie (32bit)) hoort bij de software Scheduler Application of Norman Program Manager of Ricoh e-Reader (versie 6) of Rhinoback Secure Online Backup Manager van SoftThinks (www.softthinks.com) of Hewlett-Packard Company (www.hp.com) of Rhino USA of Norman ASA (www.norman.com) of Software- und Organisations-Service GmbH, Fax (versie +49 30 861 3335, eMail info@sos-berlin.com)..

Omschrijving: Windows heeft Scheduler.exe niet nodig. Scheduler.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 872,448 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 892,928 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/scheduler.exe.html 
Bestand Scheduler.exe is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\User Shell Folders). Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Scheduler.exe kan inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als Scheduler.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,807,360 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 133,272 bytes, 5,014,016 bytes of 84,800 bytes. Scheduler.exe is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Scheduler.exe kan toezicht houden op toepassingen en zichzelf verbergen.
Als u problemen heeft met Scheduler.exe, kunt u de software MRU-Blaster Scheduler of Norman Security Suite verwijderen via de "Programma's wijzigen of verwijderen" functie in het Windows Configuratiescherm, vraag ondersteuning van de software ontwikkelaar Javacoolsoftware of update het programma naar de nieuwste versie.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Scheduler.exe. Controleer daarom het Scheduler.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Scheduler.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Scheduler op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Scheduler te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Scheduler.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Scheduler scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.