Home > Bestanden > scheduler_proxy.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een scheduler_proxy fout

Het echte scheduler_proxy.exe bestand is een software component van Lenovo ThinkPad System Update door .

scheduler_proxy is een afkorting voor System Update Scheduler Proxy

Scheduler_proxy.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of scheduler_proxy.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om scheduler_proxy.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update scheduler_proxy Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scheduler_proxy.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scheduler_proxy.exe bestandsinfo

Het proces scheduler_proxy Application hoort bij de software System of scheduler_proxy Application of Rescue and Recovery of Message Center Plus van Lenovo Group (www.lenovo.com)..

Omschrijving: Windows heeft scheduler_proxy.exe niet nodig. Bestand scheduler_proxy.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 487,424 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/scheduler_proxy.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Scheduler_proxy.exe kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als scheduler_proxy.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het scheduler_proxy.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scheduler_proxy.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met scheduler_proxy op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met scheduler_proxy te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het scheduler_proxy.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

scheduler_proxy scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.