Home > Bestanden > scprot4.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus scprot4 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen scprot4.exe als malware, b.v. TrendMicro herkent het als TROJ_VUNDO.BMW of Mal_Obfus-3, en Kaspersky herkent het als Trojan.Win32.Obfuscated.gx.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de scprot4.exe worm

Hints om scprot4.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update scprot4.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scprot4.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scprot4.exe bestandsinfo

Er is niet veel bekend over scprot4.exe. Dit komt deels doordat de ontwikkelaar niet bekend is.

Omschrijving: scprot4.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Scprot4.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 274,432 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 266,240 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/scprot4.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het scprot4.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
55 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scprot4.exe, deel je kennis dan en help anderen.

scprot4 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.