Home > Bestanden > scvhost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een scvhost fout

Scvhost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of scvhost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om scvhost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Stub. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat scvhost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Scvhost.exe bestandsinfo

Het proces Stub of Microsoft of RcSZVE0Z2tAzaFCzs of ZOuDDCHelsQ of a2EkF2U of WUDFHOST

hoort bij de software stub of Stub of Windows Update of New of irfKLQ6TsFlm9jI1E of Microsoft of PcEYDctTt of Windows Action Script

van IM (www.aim.com) of Microsoft (www.microsoft.com) of BLUESTAR of u4YnTdjIoZHQ3vWEv of Rapid Incorporate of jzCF of TCFj4kY..

Omschrijving: scvhost.exe is een bestand gebruikt om een van de verschillende soorten van trojans en virussen te verbergen, met inbegrip van W32/Agobot-S en het Backdoor.Sdbot.N virus. Deze virussen worden verspreid via netwerken door gebruik te maken van ongepatchte beveiligingslekken Windows systemen. De naam "scvhost.exe" is bewust gekozen vanwege de vergelijkenis met "svchost.exe", een essentieel onderdeel dat draait op elke Windows PC.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft scvhost.exe niet nodig. Scvhost.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 393,216 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 56,832 bytes en nog 13 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/scvhost.exe.html 
Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand scvhost.exe is geen Windows kernbestand. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, Winlogon\Shell, MACHINE\RunServices, win.ini, DEFAULT\Run, DEFAULT\Runonce, NT\Run, MACHINE\RunOnceEx, MACHINE\RunOnce). Scvhost.exe kan toezicht houden op toepassingen, inputs onthouden, andere programma's manipuleren en zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 87% gevaarlijk.

  • Als scvhost.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,568,768 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,142,231 bytes en nog 5 varianten. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, Winlogon\Shell, MACHINE\RunServices, win.ini, DEFAULT\Run, DEFAULT\Runonce, NT\Run, MACHINE\RunOnceEx, MACHINE\RunOnce). Bestand scvhost.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Scvhost.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Scvhost.exe kan toezicht houden op toepassingen, andere programma's manipuleren en inputs onthouden.
  • Als scvhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 52,288 bytes (25% van alle voorkomende bestanden), 8,127,488 bytes, 78,519 bytes of 47,104 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, Winlogon\Shell, MACHINE\RunServices, win.ini, DEFAULT\Run, DEFAULT\Runonce, NT\Run, MACHINE\RunOnceEx, MACHINE\RunOnce). Scvhost.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en toezicht houden op toepassingen.
  • Als scvhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk. Bestandsformaat is 875,008 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 104,204 bytes of 2,740,224 bytes.
  • Als scvhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 917,504 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als scvhost.exe. Controleer daarom het scvhost.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over scvhost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met scvhost op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met scvhost te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het scvhost.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

scvhost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.