Home > Bestanden > sdra64.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sdra64 te verwijderen

The sdra64.exe bestand is een software component van onbekend door onbekend.

sdra64 is een afkorting voor Trojan.Zbot

De meeste antivirusprogramma's herkennen sdra64.exe als malware, b.v. Microsoft herkent het als PWS:Win32/Zbot.gen!R of VirTool:Win32/VBInject.gen!FU, en Kaspersky herkent het als Trojan-Spy.Win32.Zbot.apbg of Trojan.Win32.Scar.dowx.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sdra64.exe worm

Hints om sdra64.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update hloader. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sdra64.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sdra64.exe bestandsinfo

Het proces hloader of Sandboxie Start hoort bij de software Sandboxie of ACT! 2000 of Project1 van tzuk of DreamLair (dreamlair.net)..

Omschrijving: sdra64.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Sdra64.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 164,352 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 166,912 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sdra64.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Sdra64.exe kan toezicht houden op toepassingen, andere programma's manipuleren, inputs onthouden en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

  • Als sdra64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 185,856 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 113,664 bytes en nog 5 varianten. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Sdra64.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Userinit, Run, DEFAULT\Run). Het is geen Windows systeembestand.
  • Als sdra64.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 278,528 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 274,432 bytes. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Userinit, Run, DEFAULT\Run). Het bestand is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het sdra64.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sdra64.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sdra64 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende sdra64 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de sdra64.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

sdra64 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.