Home > Bestanden > ShellExtX32.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ShellExtX32 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ShellExtX32.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ShellExtX32.dll worm

Hints om ShellExtX32.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShellExtX32.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ShellExtX32.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ShellExtX32.dll bestandsinfo

Het proces ShellExtX32.dll hoort bij de software MEGAsync of Fraps of www.mega.nz van ..

Omschrijving: ShellExtX32.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. ShellExtX32.dll bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME" of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 570,368 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 463,360 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/shellextx32.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. ShellExtX32.dll is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

  • Als ShellExtX32.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 463,360 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 570,368 bytes en nog 4 varianten. Het proces is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
    In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van ShellExtX32.dll, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Mega zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > MEGAsync).

Belangrijk: Controleer het ShellExtX32.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ShellExtX32.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ShellExtX32 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende ShellExtX32 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de ShellExtX32.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

ShellExtX32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.