Home > Bestanden > ShoppingReport.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ShoppingReport te verwijderen

Sommige anti-malware programma's categoriseren ShoppingReport.dll als een schadelijke extensie voor Internet Explorer: bv. Trackware.SmartShopper of Adware.Hotbar (gevonden door Symantec), en Hotbar (gevonden door Sophos). Dit soort invoegtoepassingen kunnen advertenties tonen, uw computer vertragen en allerlei andere fouten veroorzaken. Als u zich niet kunt herinneren dat u de bijbehorende ShprRprt.dll software heeft geinstalleerd, is dat geen verrassing. In de meeste gevallen wordt dit soort adware bijkomend geinstalleerd wanneer u een freeware product installeert, zoals Youtube Downloader of een PDF Converter. In het volgende deel kunt u meer lezen over ShprRprt.dll en hoe ervan af te komen.

Klik hier om de ShprRprt.dll malware automatisch te verwijderen.

Hints om ShoppingReport.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ShprRprt.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ShoppingReport.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

ShoppingReport.dll bestandsinfo

Het proces ShprRprt.dll of Smrt-Shpr.dll hoort bij de software ShopperReports of Smart-Shopper van ShopperReports (www.shopperreports.com) of SmartShopper Networks (www.smartshopper.com) of SmartShopper Software Development..

Omschrijving: ShoppingReport.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. ShoppingReport.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,173,024 bytes (67% van alle voorkomende bestanden), 1,156,592 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/shoppingreport.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 100EB1FD-D03E-47FD-81F3-EE91287F9465 of 258C9770-1713-4021-8D7E-1F184A2BD754. Bestand ShoppingReport.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is geen Windows systeemcomponent. ShoppingReport.dll is een bestand met Verisign signatuur. ShoppingReport.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. ShoppingReport.dll kan verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het ShoppingReport.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als ShprRprt.dll de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ShoppingReport.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met ShoppingReport op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende ShoppingReport proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de ShoppingReport.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

ShoppingReport scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.