Home > Bestanden > SkDaemon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SkDaemon fout

Het echte SkDaemon.exe bestand is een software component van Enhanced Performance USB Keyboard Software door .

SkDaemon is een afkorting voor Silitek Multi-Function Key Driver Startup Daemon

SkDaemon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SkDaemon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SkDaemon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SkDaemon MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SkDaemon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SkDaemon.exe bestandsinfo

Het proces SkDaemon MFC Application of Skd881x Daemon of Daemon hoort bij de software SkDaemon Application of Hot Key Daemon of USB Enhanced Performance Keyboard of IBM Enhanced Performance USB Keyboard van LITE-ON (www.liteonit.com) of LITE-ON TECHNOLOGY CORP of Silitek (www.silitek.com)..

Omschrijving: Windows heeft SkDaemon.exe niet nodig. Bestand SkDaemon.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 40,960 bytes (94% van alle voorkomende bestanden) of 53,248 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/skdaemon.exe.html 
Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. SkDaemon.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk.

Als SkDaemon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk. Bestandsformaat is 318,464 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 4,013,056 bytes of 335,360 bytes. Bestand SkDaemon.exe is geen Windows kernbestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand SkDaemon.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. SkDaemon.exe kan inputs onthouden.
Als u problemen heeft met SkDaemon.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.Lenovo.com, om ondersteuning vragen, of USB Enhanced Performance Keyboard of Touch Manager verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SkDaemon.exe. Controleer daarom het SkDaemon.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SkDaemon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SkDaemon op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SkDaemon te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SkDaemon.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SkDaemon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.