Home > Bestanden > skdaemon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een skdaemon fout

Het echte skdaemon.exe bestand is een software component van Enhanced Performance USB Keyboard Software door .

SkDaemon is een afkorting voor Silitek Multi-Function Key Driver Startup Daemon

Skdaemon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of skdaemon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om skdaemon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SkDaemon MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat skdaemon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Skdaemon.exe bestandsinfo

Het proces SkDaemon MFC Application of Skd881x Daemon hoort bij de software SkDaemon Application of Hot Key Daemon of USB Enhanced Performance Keyboard of IBM Enhanced Performance USB Keyboard van LITE-ON (www.liteonit.com) of LITE-ON TECHNOLOGY CORP..

Omschrijving: Windows heeft skdaemon.exe niet nodig. Skdaemon.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 10/11/7 is 40,960 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/skdaemon.exe.html 
Het is geen Windows systeemcomponent. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Skdaemon.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Skdaemon.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk.

Als skdaemon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 318,464 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 4,013,056 bytes of 335,360 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Skdaemon.exe kan inputs onthouden.
U kunt het programma USB Enhanced Performance Keyboard of Touch Manager verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op USB Enhanced Performance Keyboard of Touch Manager in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als skdaemon.exe. Controleer daarom het skdaemon.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over skdaemon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met skdaemon op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met skdaemon te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het skdaemon.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

skdaemon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.