Home > Bestanden > SMSystemAnalyzer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SMSystemAnalyzer fout

SMSystemAnalyzer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SMSystemAnalyzer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SMSystemAnalyzer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update iolo System Analyzer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SMSystemAnalyzer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SMSystemAnalyzer.exe bestandsinfo

Het proces iolo System Analyzer hoort bij de software iolo technologies' System of Dell PC TuneUp of System Mechanic (versie 14 Professional) of iolo technologies' System Mechanic (versie 6) van iolo technologies (www.iolo.com)..

Omschrijving: SMSystemAnalyzer.exe vormt het hart van de System Mechanic performance booster suite. Na installatie start het tegelijk met het besturingssysteem op en zit het in de system tray. Het controleert continu alle activiteiten die zich binnen de host afspelen en zal, afhankelijk van de gebruikersinstellingen, informatie doorgeven aan de gebruiker of de schijf defragmenteren en het gegevensbestand opschonen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft SMSystemAnalyzer.exe niet nodig. Bestand SMSystemAnalyzer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 557,056 bytes (51% van alle voorkomende bestanden), 725,352 bytes en nog 12 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/smsystemanalyzer.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). SMSystemAnalyzer.exe kan verbind met Internet, inputs onthouden, toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SMSystemAnalyzer.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SMSystemAnalyzer.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SMSystemAnalyzer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SMSystemAnalyzer op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SMSystemAnalyzer te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SMSystemAnalyzer.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SMSystemAnalyzer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.