Home > Bestanden > SpotifyHelper.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SpotifyHelper fout

Het echte SpotifyHelper.exe bestand is een software component van Spotify door .

SpotifyHelper.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SpotifyHelper.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SpotifyHelper.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SpotifyHelper.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SpotifyHelper.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SpotifyHelper.exe bestandsinfo

Het proces SpotifyHelper.exe hoort bij de software Spotify van Spotify AB..

Omschrijving: Windows heeft SpotifyHelper.exe niet nodig. SpotifyHelper.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 374,840 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 613,944 bytes en nog 5 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/spotifyhelper.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Als SpotifyHelper.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 610,304 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 598,072 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
U kunt Spotify verwijderen, of de klantenservice om ondersteuning vragen. Ga naar Spotify in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen, of ga naar spotify.com voor Klanten ondersteuning.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SpotifyHelper.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SpotifyHelper.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kunt u gratis luisteren naar muziek, audioboeken en taalcursussen. Met deze audiocursussen kunt u snel talen leren. Spotify is dus een concurrent van Audible.
Als je meer weet over SpotifyHelper.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SpotifyHelper op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SpotifyHelper te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SpotifyHelper.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SpotifyHelper scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.