Home > Bestanden > sshd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus sshd te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen sshd.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de sshd.exe worm

Hints om sshd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update sshd.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sshd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sshd.exe bestandsinfo

Het proces sshd.exe hoort bij de software OpenSSH for Windows (versie 3.7.1p1-1) of copSSH of Copssh of OpenSSH Services (versie 3.7.1p1-1) van onbekend..

Omschrijving: sshd.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand sshd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 277,504 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 310,272 bytes en nog 8 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sshd.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Sshd.exe is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Sshd.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Als sshd.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 397,838 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 290,816 bytes. Bestand sshd.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Bestand sshd.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows systeembestand. Sshd.exe kan zichzelf verbergen.

Als sshd.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 397,838 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand sshd.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand sshd.exe is geen Windows systeembestand.

Belangrijk: Controleer het sshd.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over sshd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sshd op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende sshd proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de sshd.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

sshd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.