Home > Bestanden > sshnas.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een sshnas fout

Sshnas.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of sshnas.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om sshnas.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SSHNAS. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat sshnas.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Sshnas.dll bestandsinfo

Het proces SSHNAS (SSHNAS) bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft sshnas.dll niet nodig. Bestand sshnas.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 233,984 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 233,472 bytes en nog 20 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/sshnas.dll.html 
De dienst kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Sshnas.dll is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Als sshnas.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 244,736 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows systeembestand. sshnas.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als sshnas.dll. Controleer daarom het sshnas.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over sshnas.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met sshnas op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met sshnas te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het sshnas.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

sshnas scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.