Home > Bestanden > stdrt.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een stdrt fout

Het echte stdrt.exe bestand is een software component van onbekend door onbekend.

Stdrt.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of stdrt.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om stdrt.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update stdrt.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat stdrt.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Stdrt.exe bestandsinfo

Het proces Windows Media Center Diagnostic Application of Media Dashboard (versie V2) of Windows Media Center of Multimedia Fusion Stand Alone Application of MCE Host hoort bij de software onbekend van Microsoft (www.microsoft.com) of Clickteam..

Omschrijving: Windows heeft stdrt.exe niet nodig. Stdrt.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 372,736 bytes (45% van alle voorkomende bestanden), 651,264 bytes, 368,640 bytes of 647,168 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/stdrt.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Stdrt.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand stdrt.exe is geen Windows kernbestand. Stdrt.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 69% gevaarlijk.

Als stdrt.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 331,776 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Stdrt.exe kan inputs onthouden.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als stdrt.exe. Controleer daarom het stdrt.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over stdrt.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met stdrt op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met stdrt te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het stdrt.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

stdrt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.