Home > Bestanden > SUPERAntiSpyware.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een SUPERAntiSpyware fout

Het echte SUPERAntiSpyware.exe bestand is een software component van SUPERAntiSpyware Free Edition door SUPERAntiSpyware.com.

SUPERAntiSpyware.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of SUPERAntiSpyware.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om SUPERAntiSpyware.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update SUPERAntiSpyware Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat SUPERAntiSpyware.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

SUPERAntiSpyware.exe bestandsinfo

Het proces SUPERAntiSpyware Application of SUPERAntiSpyware Free Edition hoort bij de software SUPERAntiSpyware Free Edition of SUPERAntiSpyware Professional of SUPERAntiSpyware.com van SUPERAntiSpyware.com (www.superantispyware.com) of SuperAdBlocker.com (www.superadblocker.com)..

Omschrijving: Windows heeft SUPERAntiSpyware.exe niet nodig. SUPERAntiSpyware.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 5,629,312 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 1,830,128 bytes en nog 45 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/superantispyware.exe.html 
Het is geen Windows systeembestand. Bestand SUPERAntiSpyware.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Programma heeft geen zichtbaar venster. SUPERAntiSpyware.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

  • Als SUPERAntiSpyware.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 7,800,088 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 4,785,536 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand SUPERAntiSpyware.exe is digitaal gesigneerd. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Het is geen Windows kernbestand. SUPERAntiSpyware.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
    De ontwikkelaar Superantispyware heeft een website voor hulp en voor updates. Er is ook een uninstaller (Configuratiescherm ⇒ Programma's wijzigen of verwijderenSUPERAntiSpyware).
  • Als SUPERAntiSpyware.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,467,096 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand.
  • Als SUPERAntiSpyware.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 6,563,608 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als SUPERAntiSpyware.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het SUPERAntiSpyware.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over SUPERAntiSpyware.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met SUPERAntiSpyware op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met SUPERAntiSpyware te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het SUPERAntiSpyware.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

SUPERAntiSpyware scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.