Home > Bestanden > svchosts.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus svchosts te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen svchosts.exe als malware, bijvoorbeeld Microsoft herkent het als VirTool:Win32/DelfInject.gen!BD of Worm:Win32/Skuffbot.A, en Avast herkent het als Win32:Rootkit-gen.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de svchosts.exe worm

Hints om svchosts.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Chocolate CupCake. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat svchosts.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svchosts.exe bestandsinfo

Het proces Chocolate CupCake of Ject.exe of Microsoft of giOjowmR hoort bij de software tCOrKqNgFgr of Ject of Chocolate Shit of Windows Update of Projekt1 of COM+ Messages van Microsoft (www.microsoft.com) of qotQQe of CupCake Chocolate Shit of BIE..

Omschrijving: svchosts.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Svchosts.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 73,216 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 45,056 bytes, 108,544 bytes, 516,608 bytes of 84,992 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/svchosts.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Svchosts.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

  • Als svchosts.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 36,864 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 548,864 bytes, 1,446,309 bytes of 2,109,440 bytes. Bestand svchosts.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Svchosts.exe kan toezicht houden op toepassingen, inputs onthouden en andere programma's manipuleren.
  • Als svchosts.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 156,354 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 13,179,660 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Svchosts.exe is geen Windows kernbestand. Svchosts.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen.
  • Als svchosts.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 85% gevaarlijk. Bestandsformaat is 548,864 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 124,416 bytes.
  • Als svchosts.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 679,936 bytes.
  • Als svchosts.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk. Bestandsformaat is 2,109,440 bytes.

Belangrijk: Controleer het svchosts.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svchosts.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met svchosts op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende svchosts proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de svchosts.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

svchosts scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.