Home > Bestanden > svhost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een svhost fout

Svhost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of svhost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om svhost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update OMkPcIZH9W. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat svhost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Svhost.exe bestandsinfo

Het proces OMkPcIZH9W of Doi of Project1 of PauloGloria Citroen SteenBairdAlsatian AnalectsKnowles of aowinerg of cdjkjo n

hoort bij de software OMkPcIZH9W of Project1 of VHZHkE9W of Kellogg Semiramis Lombard Rushmore Columbia Sudanese Rocco Atwater of hnaerv of Doi of xda fojdsshz cdjkjo n of Imation Disk Manager II Service

van V0q0H5 of RichmondBangorCelaneseConner VenusPravdaBostonianSeptember of xda fojdsshz..

Omschrijving: Windows heeft svhost.exe niet nodig. Svhost.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME" - common is C:\WINDOWS\System32\. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 3,057,152 bytes (15% van alle voorkomende bestanden), 726,217 bytes en nog 10 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/svhost.exe.html 
Bestand svhost.exe is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices). Svhost.exe kan toezicht houden op toepassingen, inputs onthouden en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

  • Als svhost.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 78% gevaarlijk. Bestandsformaat is 142,848 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 311,557 bytes, 397,312 bytes, 335,872 bytes of 263,495 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices). Het bestand is geen Windows kernbestand. Svhost.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Svhost.exe kan toezicht houden op toepassingen, inputs onthouden, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 83% gevaarlijk. Bestandsformaat is 23,552 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 204,684 bytes, 26,624 bytes, 995,328 bytes of 59,904 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Svhost.exe is geen Windows systeemcomponent. Svhost.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Svhost.exe kan inputs onthouden, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 89% gevaarlijk. Bestandsformaat is 544,768 bytes (75% van alle voorkomende bestanden) of 470,528 bytes.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,756,120 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 6,115,375 bytes.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 84% gevaarlijk. Bestandsformaat is 57,906 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 413,474 bytes.
  • Als svhost.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als svhost.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het svhost.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over svhost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met svhost op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met svhost te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het svhost.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

svhost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.