Home > Bestanden > system32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus system32 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen system32.exe als malware, bijv. BitDefender herkent het als Trojan.GenericKD.1962153, en F-Secure herkent het als Trojan.GenericKD.1962153.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de system32.exe worm

Hints om system32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IDvDFolderView. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat system32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

System32.exe bestandsinfo

Het proces IDvDFolderView (versie 2012-09-09) of Twain.dll Client's (versie 32-Bit Thunking Server) of Photo Editor of ObcHvrETiioP5 of WINDOWS hoort bij de software WINDOWS32 of Folder View of Photo Editor of VbdNzuK1kkrX of Twain Thunker van (www.microsoft.com) of Twain Working Group (www.twain.org) of Photo Editor of ObcHvrETiioP5..

Omschrijving: system32.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. System32.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 33,034 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 344,064 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/system32.exe.html 
Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

  • Als system32.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,194,304 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Bestand system32.exe is geen Windows systeemcomponent. system32.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
  • Als system32.exe wordt gevonden in de map "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 524,360 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). System32.exe is geen Windows systeemcomponent. system32.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
  • Als system32.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 206,848 bytes.
  • Als system32.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 372,910 bytes.
  • Als system32.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 301,333 bytes.
  • Als system32.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 694,784 bytes.

Belangrijk: Controleer het system32.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over system32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met system32 op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende system32 proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de system32.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

system32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.