Home > Bestanden > toolbar.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een toolbar fout

Toolbar.dll is een browser extensie voor Internet Explorer. Deze invoegtoepassing (add-on) maakt verschillende toegevoegde functies voor Internet Explorer mogelijk. U kunt ze uitschakelen door het Extras menu (toetscombinatie Alt + X) onder Manage Add-ons. De volgende paragraaf biedt meer informatie over FreeCause Toolbar.

Hints om toolbar.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update FreeCause Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat toolbar.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Toolbar.dll bestandsinfo

Het proces FreeCause Toolbar of IE Toolbar Engine hoort bij de software Dogpile Bundle Toolbar of AddThis Toolbar of SocialRibbons (versie LP 1, LP2, LP5, LP4) of Gamers Unite! Snag Bar of ToolbarBrowser of BucksBee Loyalty Plugin - Softonic of Nectar Search Toolbar of FreeCause Toolbar of BucksBee Loyalty Plugin - OpenInstall of Shopping4Causes Shopping Plugin of InboxDollars of MyPoints Point Finder of Dogpile Toolbar of MyPoints Toolbar van of Savings Apps..

Omschrijving: Windows heeft toolbar.dll niet nodig. Bestand toolbar.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,624,576 bytes (10% van alle voorkomende bestanden), 1,534,976 bytes en nog 41 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/toolbar.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De individuele ID van deze BHO is 24180B00-2EB6-11d7-BD6F-004854603DCE of 614BDA1F-9BEF-4CD1-BDE4-FA4804929B4A of nog 34 varianten. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Het is geen Windows kernbestand. Er is geen omschrijving van het programma. Toolbar.dll kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als toolbar.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het toolbar.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. Als FreeCause Toolbar de zoekmachine van uw browser en startpagina heeft gewijzigd, kunt u de standaard-instellingen van uw browser als volgt herstellen:

Herinitialiseer browser-instellingen voor Internet-Explorer ▾
  1. In Internet Explorer, druk de toetscombinatie Alt + X om het Tools menu te openen.
  2. Klik op Internet options.
  3. Klik op de Advanced tabtoets.
  4. Klik op de Reset... knop.
  5. Activeer de Delete personal settings instelling.
Dit zorgt voor een herinitialisatie van uw Internet Explorer naar de standaard-instellingen. Uw browser zal starten met de bekende startpagina en zoekmachine—zonder popups, ads, cookies, maar zal ook alle invoegtoepassingen van de browser wissen [1]. Maak het opruimen van uw browser en computer eenvoudiger en veiliger met Security Task Manager.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over toolbar.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met toolbar op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende toolbar proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de toolbar.dll op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

toolbar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.