Home > Bestanden > TPHKMGR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een TPHKMGR fout

Het echte TPHKMGR.exe bestand is een software component van Lenovo On Screen Display door Lenovo.

TPHKMgr is een afkorting voor ThinkPad HotKey Manager

TPHKMGR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of TPHKMGR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om TPHKMGR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update On Screen Display. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat TPHKMGR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

TPHKMGR.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software On Screen Display of Rescue and Recovery of OOo-dev of IBM ThinkPad On Screen Display of Client Security Solution of My Book Device Driver of Adobe Shockwave (versie 11) van onbekend..

Omschrijving: De ThinkPad Sneltoets Manager is een proces dat de speciale "FN" functietoets commandos van ThinkPad laptops van Lenovo (voorheen IBM) zoekt en interpreteert. Deze toetsen voeren veel van de essentiële extra functies uit die nodig zijn op notebooks, zoals het verhogen of verlagen van de helderheid van het beeldscherm, de externe video-uitgang aanzetten, enzovoort.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft TPHKMGR.exe niet nodig. TPHKMGR.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 94,208 bytes (96% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes, 86,016 bytes, 53,248 bytes of 90,112 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/tphkmgr.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand TPHKMGR.exe is geen Windows systeemcomponent. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als TPHKMGR.exe. Controleer daarom het TPHKMGR.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
93 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over TPHKMGR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met TPHKMGR op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met TPHKMGR te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het TPHKMGR.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

TPHKMGR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.