Home > Bestanden > UA.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een UA fout

Het echte UA.exe bestand is een software component van Samsung Software Upgrade Assistant door Samsung.

UA is een afkorting voor Samsung Software Upgrade Assistant Launcher

UA.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of UA.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om UA.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Verizon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat UA.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

UA.exe bestandsinfo

Het proces Verizon (versie 2.0 UA for Android) hoort bij de software Verizon Wireless Software Utility of Verizon Wireless Software van SAMSUNG Electornics Co...

Omschrijving: Windows heeft UA.exe niet nodig. Bestand UA.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 1,245,504 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,238,336 bytes, 1,186,112 bytes, 1,102,656 bytes of 1,300,656 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/ua.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het is een bestand met Verisign signatuur. Bestand UA.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: User Shell Folders). Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. UA.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Als UA.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,102,656 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,139,520 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand UA.exe is een bestand met Verisign signatuur. UA.exe is digitaal gesigneerd. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: User Shell Folders). Het bestand is geen Windows kernbestand. UA.exe kan inputs onthouden.
Het programma Verizon Wireless Software of Verizon Wireless Software Utility kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als UA.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het UA.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over UA.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met UA op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met UA te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het UA.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

UA scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.