Home > Bestanden > Upgrade.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Upgrade fout

Het echte Upgrade.exe bestand is een software component van ZoneAlarm door .

Upgrade is een afkorting voor ZoneAlarm Upgrade

Upgrade.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Upgrade.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Upgrade.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WSCStub. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Upgrade.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Upgrade.exe bestandsinfo

Het proces WSCStub of McAfee Installer of ZoneAlarm Windows (versie 10 Upgrader, 10 Upgrade Executable) of McAfee Remediation Manager hoort bij de software Norton Security of McAfee Consumer Software Installation System of Check Point Internet Security of McAfee van Symantec (www.symantec.com) of McAfee (www.mcafee.com) of NortonLifeLock of Check Point Software Technologies (www.checkpoint.com)..

Omschrijving: Windows heeft Upgrade.exe niet nodig. Upgrade.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/11/7 zijn 2,259,832 bytes (11% van alle voorkomende bestanden), 2,162,328 bytes en nog 14 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/upgrade.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Upgrade.exe is digitaal gesigneerd. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Upgrade.exe kan toezicht houden op toepassingen en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

  • Als Upgrade.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk. Bestandsformaat is 3,998,952 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Upgrade.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, TaskScheduler, Run). Upgrade.exe kan toezicht houden op toepassingen en inputs onthouden.
    U kunt het programma Check Point Internet Security verwijderen, of de software ontwikkelaar om ondersteuning vragen. Klik op Check Point Internet Security in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
  • Als Upgrade.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 217,088 bytes. De toepassing heeft een zichtbaar venster. Bestand Upgrade.exe is geen Windows systeembestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: TaskScheduler, DEFAULT\Run, Run). Upgrade.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Upgrade.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Upgrade.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Upgrade.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met Upgrade op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met Upgrade te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het Upgrade.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

Upgrade scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.