Home > Bestanden > uxtuneup.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een uxtuneup fout

Het echte uxtuneup.dll bestand is een software component van TuneUp Theme Extension (UxTuneUp) door TuneUp Software.

UxTuneUp is een afkorting voor Utility Extension TuneUp Theme

Uxtuneup.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of uxtuneup.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om uxtuneup.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update TuneUp Theme Extension. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat uxtuneup.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Uxtuneup.dll bestandsinfo

Het proces TuneUp Theme Extension of AVG Theme Extension of TuneUp Designerweiterung hoort bij de software TuneUp Theme Extension (UxTuneUp) of AVG Theme Extension (UxTuneUp) of TuneUp Design Expansion (UxTuneUp) of TuneUp Utilities (versie 2011) of TuneUp Extension de thème (UxTuneUp) van TuneUp Software (www.tune-up.com) of TuneUp Software GmbH (www.tune-up.com) of AVG (www.freeavg.com) of AVG Technologies (www.freeavg.com)..

Omschrijving: Windows heeft uxtuneup.dll niet nodig. Uxtuneup.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 30,024 bytes (14% van alle voorkomende bestanden), 29,504 bytes en nog 15 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/uxtuneup.dll.html 
De dienst kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. Uxtuneup.dll is geen Windows systeembestand. Uxtuneup.dll is een bestand met Verisign signatuur. Uxtuneup.dll kan andere programma's manipuleren en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als uxtuneup.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het uxtuneup.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over uxtuneup.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met uxtuneup op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met uxtuneup te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het uxtuneup.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

uxtuneup scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.