Home > Bestanden > visicom_antiphishing.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een visicom_antiphishing fout

Visicom_antiphishing.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of visicom_antiphishing.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om visicom_antiphishing.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update visicom_antiphishing.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat visicom_antiphishing.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Visicom_antiphishing.dll bestandsinfo

Het proces Visicom Media Anti-phishing Domain Advisor (Powered by Panda Security) of Visicom Media Anti-Phishing Domain Advisor (Powered by Panda Security) of Anti-phishing Domain Advisor (Powered by Panda Security) of blekko Anti-phishing (Powered by Panda Security) of Visicom Media Anti-phishing Domain Advisor hoort bij de software Anti-phishing Domain Advisor of Anti-Phishing Domain Advisor van Visicom Media Inc. (Powered by Panda Security) of Visicom Media (www.visicommedia.com)..

Omschrijving: Windows heeft visicom_antiphishing.dll niet nodig. Visicom_antiphishing.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 309,416 bytes (67% van alle voorkomende bestanden), 310,952 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/visicom_antiphishing.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand heeft een digitale signatuur. Visicom_antiphishing.dll kan inputs onthouden en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Als visicom_antiphishing.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Users\USERNAME" dan is de veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk. Bestandsformaat is 309,416 bytes (61% van alle voorkomende bestanden), 310,952 bytes en nog 4 varianten. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Visicom_antiphishing.dll kan inputs onthouden en andere programma's manipuleren.
De software ontwikkelaar Visicommedia biedt een uninstaller aan (Configuratiescherm->Software->Anti-phishing Domain Advisor).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als visicom_antiphishing.dll. Controleer daarom het visicom_antiphishing.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over visicom_antiphishing.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met visicom_antiphishing op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met visicom_antiphishing te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het visicom_antiphishing.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

visicom_antiphishing scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.