Home > Bestanden > vm303_sti.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vm303_sti fout

Vm303_sti.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vm303_sti.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vm303_sti.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Vimicro. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vm303_sti.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vm303_sti.exe bestandsinfo

Het proces Vimicro hoort bij de software BIGDOG van Vimicro (www.vimicro.com)..

Omschrijving: vm303_sti.exe wordt gebruikt door webcams van Vimicro. Dit programma is een stuurprogramma voor je webcam en is een essentieel onderdeel voor het functioneren van je webcam. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je webcam niet meer goed functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vm303_sti.exe niet nodig. Bestand vm303_sti.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 61,440 bytes (93% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes, 49,152 bytes of 81,920 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/vm303_sti.exe.html 
Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand vm303_sti.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand vm303_sti.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 53% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vm303_sti.exe. Controleer daarom het vm303_sti.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vm303_sti.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met vm303_sti op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met vm303_sti te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het vm303_sti.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

vm303_sti scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.