Home > Bestanden > vshare.386 Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vshare fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vshare.386 een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vshare.386 gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Borland Database Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vshare.386 voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vshare.386 bestandsinfo

Het proces hoort bij de software Borland Database Engine van onbekend..

Omschrijving: vshare.386 is een systeemproces dat het delen van bestanden en toepassingsdata (bijvoorbeeld via de OLE-standaard) in Windows 3.1 mogelijk maakt. Dit proces is niet meer nodig op alle andere Windows versies vanaf Windows 95. In het geval van een Windows 3.x versie dient dit proces niet te worden beëindigd, maar is het misschien wel tijd voor een upgrade. :)

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft vshare.386 niet nodig. Vshare.386 bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in de map C:\Windows\System32 of in de map C:\Windows of in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 14,933 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 14,925 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/vshare.386.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: system.ini). Vshare.386 is geen Windows systeembestand. vshare.386 lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vshare.386. Controleer daarom het vshare.386 proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vshare.386, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met vshare op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met vshare te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het vshare.386 proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

vshare scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.