Home > Bestanden > vswp.vxd Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een vswp fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of vswp.vxd een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om vswp.vxd gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update vswp.vxd. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat vswp.vxd voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Vswp.vxd bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over vswp.vxd.

Omschrijving: Windows heeft vswp.vxd niet nodig. Bestand vswp.vxd bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 10/8/7/XP is 701,016 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/vswp.vxd.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: system.ini). Bestand vswp.vxd is geen Windows kernbestand. vswp.vxd lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 67% gevaarlijk.

Als vswp.vxd wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 410,112 bytes. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Deze service heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: system.ini). Het is geen Windows systeembestand. vswp.vxd lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als vswp.vxd. Controleer daarom het vswp.vxd proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over vswp.vxd, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met vswp op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met vswp te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het vswp.vxd proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

vswp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.