Home > Bestanden > wake_up.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus wake_up te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen wake_up.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de wake_up.exe worm

Hints om wake_up.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update wake_up.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat wake_up.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Wake_up.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: wake_up.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Wake_up.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 73,728 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/wake_up.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het wake_up.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
58 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over wake_up.exe, deel je kennis dan en help anderen.

wake_up scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.