Home > Bestanden > webcheck.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een webcheck fout

Webcheck.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of webcheck.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om webcheck.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Web Site Monitor. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat webcheck.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Webcheck.dll bestandsinfo

Het proces Web Site Monitor hoort bij de software Windows Internet Explorer of Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Deze dynamische link library (DLL) bevat routines die gebruikt worden ter ondersteuning van de automatische update-functie in Microsoft Windows. Deze controleert of er wijzigingen voorkomen in de webpagina's waarvoor u offline gebruik heeft geselecteerd en downloads de gegevens om deze sites up-to-date te houden. Het is een onderdeel van Windows, dus het zou niet direct beëindigd moeten worden, maar u kunt natuurlijk stoppen met het gebruik van deze functie.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft webcheck.dll niet nodig. Webcheck.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 276,480 bytes (34% van alle voorkomende bestanden), 233,472 bytes en nog 11 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/webcheck.dll.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: ShellServiceObjectDelayLoad). Bestand webcheck.dll is geen Windows systeemcomponent. Bestand webcheck.dll is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk.

Als webcheck.dll wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 233,984 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 258,048 bytes of 236,544 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: ShellServiceObjectDelayLoad). Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als webcheck.dll, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het webcheck.dll proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over webcheck.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met webcheck op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met webcheck te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het webcheck.dll proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

webcheck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.