Home > Bestanden > windows.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een windows fout

Het echte windows.exe bestand is een software component van Virus Infections door .

Windows.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of windows.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om windows.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis Restoro om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Minecraft launcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat windows.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Windows.exe bestandsinfo

Het proces Minecraft launcher of SHURIKEN (versie 3) of PC Optimizer (versie 2.0.0) of M3 SoftwareS of system updater of APPRig PPU of Copyright© of Neltekrei Ptuuaoaie hoort bij de software Project1 of Minecraft of PC Optimizer of MYTCRRJACWZBLDSKAIFVEOMX of ROlVflTfvw of Glueie Lengeua Sestiao of syncui of APPRig van Mojang of Microsoft (www.microsoft.com) of www.apprig.com of AZCgRM of SCL IT SOLUTIONS of Fostaoe of ICQ (www.icq.com) of DSKAIFVEOMXHGIICYORLLX..

Omschrijving: Windows heeft windows.exe niet nodig. Bestand windows.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 24,064 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 566,272 bytes en nog 7 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/windows.exe.html 
Windows.exe is geen Windows kernbestand. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, RunOnce). Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Windows.exe kan inputs onthouden en toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

 • Als windows.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,574,232 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 8,137,964 bytes en nog 4 varianten. Het proces heeft een zichtbaar venster. Windows.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, RunOnce). Er is geen omschrijving van het programma.
  U kunt het programma PC Optimizer verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar dolphingamers.com/Software/regcleaner.html om het te updaten, ga naar dolphingamers.com/Software/regcleaner.html voor ondersteuning, of klik op PC Optimizer in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
 • Als windows.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 604,672 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 490,496 bytes of 912,896 bytes. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, RunOnce). Windows.exe kan toezicht houden op toepassingen.
 • Als windows.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 83,072 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 230,912 bytes of 204,800 bytes.
 • Als windows.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 307,200 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 271,533 bytes.
 • Als windows.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk. Bestandsformaat is 567,808 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 435,766 bytes.
 • Als windows.exe wordt gevonden in een submap van de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 86% gevaarlijk. Bestandsformaat is 29,696 bytes.
 • Als windows.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 956,416 bytes.
 • Als windows.exe wordt gevonden in de map "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,003,520 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als windows.exe. Controleer daarom het windows.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over windows.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met windows op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met windows te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het windows.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

windows scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

Restoro scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.