Home > Bestanden > winhlp32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een winhlp32 fout

Het echte winhlp32.exe bestand is een software component van Microsoft Windows Operating System door Microsoft.

WinHlp32 is een afkorting voor Windows Help 32 bit

Winhlp32.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of winhlp32.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om winhlp32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Help. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winhlp32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winhlp32.exe bestandsinfo

Het proces Microsoft® Help of Windows Winhlp32 Stub hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: winhlp32.exe is het Windows Help programma. Windows Help biedt toegang tot documenten die hulp bieden bij het gebruiken van je computer. Als je op dit moment geen gebruik maakt van Help, kun je dit programma veilig beëindigen.

Gedetailleerde Analyse: winhlp32.exe is belangkrijg voor Windows. Winhlp32.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 283,648 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 9,728 bytes, 266,752 bytes of 10,240 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/winhlp32.exe.html 
Het is een Windows systeemcomponent. Winhlp32.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Winhlp32.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 1% gevaarlijk.

Als winhlp32.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 2% gevaarlijk. Bestandsformaat is 8,192 bytes. Winhlp32.exe is een Windows kernsysteembestand. Winhlp32.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het proces is niet zichtbaar.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als winhlp32.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het winhlp32.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winhlp32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met winhlp32 op

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste om problemen met winhlp32 te vermijden. Dat betekent het uitvoeren van een malware scan, het schoonmaken van je harde schijf met cleanmgr en sfc /scannow, het verwijderen van programma's die je niet meer nodig hebt, het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig back-up bestanden aan te maken, of ten minste herstelpunten te maken.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u als laatste hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die uw probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, bij Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

De volgende programma's helpen u het winhlp32.exe proces op uw computer te analyseren: Security Task Manager toont alle lopende Windows taken, inclusief geintegreerde verborgen processen, zoals het toezicht op uw toetsenbord en browser of de activering van Autostart. Een specifieke beoordeling van de veiligheidsrisico's geeft een indicatie van de kans dat het proces potentieel spyware, malware of een Trojaans paard betreft. Malwarebytes Anti-Malware spoort op uw harde schijf naar sluimerende spyware, adware, Trojaanse paarden, keyloggers, malware en trackers en verwijdert deze.

winhlp32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.