Home > Bestanden > winlogin.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus winlogin te verwijderen

The winlogin.exe bestand is een software component van Veritas BackupExecAgent Browser door (Multiple untraceable sources).

WinlogIN is een afkorting voor Winlogon Imposter Name

De meeste antivirusprogramma's herkennen winlogin.exe als malware, bijvoorbeeld TrendMicro herkent het als Mal_DLDER of TROJ_SPNR.06EK12, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Ertfor.A.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de winlogin.exe worm

Hints om winlogin.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Winlogin status. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winlogin.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winlogin.exe bestandsinfo

Het proces Winlogin status of dfhyhr1ty1t1ezefzefzef of IQMVdfL5Atw3DQ7 of System of UUTZJCJoBA

hoort bij de software NEXCqezmS1u9k of System of kIsaTyn of br1rytzzfefsvvzzerezrs of wNdyl of BZm43W2GxgbB

van J & A of YQEMso7buqzPTm7E of Microsoft (www.microsoft.com) (versie 2011) of tryrt4rhrthrthrthrzrgq of Ujf1R of TQOnCvfNPkM..

Omschrijving: winlogin.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Winlogin.exe bevindt zich in een submap van "C:\Users\USERNAME". Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 26,112 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 15,000 bytes, 61,053 bytes of 198,656 bytes. https://www.bestanden.nl/proces/winlogin.exe.html 
Winlogin.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand winlogin.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, win.ini). Programma is niet zichtbaar. Winlogin.exe kan inputs onthouden. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk.

  • Als winlogin.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk. Bestandsformaat is 344,064 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 133,377 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Winlogin.exe kan inputs onthouden.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk. Bestandsformaat is 311,296 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 192,512 bytes. Winlogin.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, User Shell Folders, win.ini). Het bestand is geen Windows systeembestand.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk. Bestandsformaat is 285,184 bytes.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 502,272 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 812,852 bytes.
  • Als winlogin.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk. Bestandsformaat is 24,576 bytes.

Belangrijk: Controleer het winlogin.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
35 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winlogin.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met winlogin op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende winlogin proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de winlogin.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

winlogin scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.