Home > Bestanden > winself.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus winself te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen winself.exe als malware, bijvoorbeeld Microsoft herkent het als Trojan:Win32/Malagent of Trojan:Win32/Rumsoot.gen!A, en Symantec herkent het als Downloader of Backdoor.Trojan.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de winself.exe worm

Hints om winself.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MsSecurity Updated. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (zie de volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat winself.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Winself.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software MsSecurity Updated of MSSysInterv van onbekend..

Omschrijving: winself.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand winself.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 10/8/7/XP zijn 23,048 bytes (28% van alle voorkomende bestanden), 28,672 bytes en nog 6 varianten. https://www.bestanden.nl/proces/winself.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Winself.exe is geen Windows systeemcomponent. Winself.exe kan toezicht houden op toepassingen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Als winself.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 25,857 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 49,158 bytes of 20,992 bytes. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Programma heeft geen zichtbaar venster. Winself.exe is geen Windows systeembestand. Winself.exe kan toezicht houden op toepassingen.

Belangrijk: Controleer het winself.exe proces erop of je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over winself.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Zo los je problemen met winself op

Voor een verdergaande analyse bleken ook de volgende programma's nuttig te zijn: Security Task Manager onderzoekt het lopende winself proces op uw computer en maakt dit proces aanschouwelijk. Malwarebytes, de bekende anti-malware tool deelt mee of de winself.exe op uw computer irritante advertenties weergeeft, die zorgen voor vertraagde processen. Een dergelijk ongewenst adware programma wordt door bepaalde antivirus software niet beschouwd als virus en wordt daarom niet aangemerkt voor de schoonmaak.

Een schone en opgeruimde computer is de eerste vereiste voor het vermijden van problemen met uw PC. Dat betekent een scan uitvoeren voor malware, de harde schijf schoonmaken met cleanmgr en sfc /scannow, programma's verwijderen die u niet meer nodig hebt. Verder het controleren op Autostart programma's (met msconfig) en het activeren van Windows' Automatic Update. Vergeet niet regelmatig backups aan te maken of ten minste herstelpunten te creeren.

Als er zich daadwerkelijk een probleem voordoet, probeer dan te herinneren welke handeling u het laatst hebt uitgevoerd, of wat u het laatst hebt geinstalleerd voordat het probleem zich voor het eerst voordeed. Gebruik het resmon commando om de processen in beeld te brengen die dit probleem veroorzaken. Zelfs bij ernstige problemen is het beter om Windows niet opnieuw te installeren, maar de installering te repareren of, voor Windows 8 en latere versies, het commando DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth te geven. Dit maakt reparatie van het operatieve systeem mogelijk zonder dat er data verloren gaan.

winself scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een individuele veiligheidsbeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijdert niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.